De Clusia rosea 'green magic'® is de laatste tijd in populariteit aan het stijgen. Dit komt voornamelijk door de luchtzuiverende werking van de plant. De Clusia komt van nature voor op de Caraïben. De Clusia, ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom, past zich gemakkelijk aan in verschillende omstandigheden en is hierdoor ook een makkelijke kamerplant. De kamerplant heeft een diepgroene kleur, stevige ronde bladeren en 2 planten per pot zorgen voor een goed gevulde plant. En is verkrijgbaar in diverse afmetingen.
De Ficus Cloe is een Elastica-soort en heeft heel wat weg van een Ficus Robusta. Cloë heeft een ronder blad en de internodiën zitten korter op elkaar dan bij de Robusta, hierdoor is de Cloë een vollere plant! Vanaf heden te bestellen bij Kwekerij de Schenkel in potmaat 27!
Biodome is de naam van dit koepelvormige terrarium. Toepasselijk, vind je niet? Dankzij het opvallende design en het heldere dikke glas biedt dit gesloten ecosysteem een heel mooi zicht op de botanische planten die erin groeien. Kortom, een statement in je huiskamer. Botanische mix In de Biodome zitten drie botanische planten die wij met zorg hebben geselecteerd op kleur en diversiteit. Iedere maand creëren wij een mooie samenstelling van planten die op dat moment beschikbaar zijn.
Naast de 14cm hoge pot is het assortiment nu uitgebreid met de Senecio rowleyanus in 12cm pot. Hiermee zullen we de komende tijd ook keramiek gaan aanbieden zoals de Maya face pot die over 3 weken beschikbaar is. De 12cm pot is gemaakt van gerecycled materiaal (PCR) De ranken zijn 12-15 cm. Mooie volle potten zoals u dat gewend bent van Grashopper. Bestel ze eens voor uw klanten. En wij zijn benieuwd naar uw mening over dit nieuwe artikel.
in de vaas kleurt hij van rood naar oranje/geel ,prachtig .houdbaarheid is zeker 12 dagen. De kleur en de vorm maakt het heel natuurlijk. dit product bloeit van april t/m juni. ik ben bezig om andere kleuren van de Geum te testen en ook bij deze Geum zoek ik naar de beste voorbehandeling.
Cotinus Royal purple. Vanaf heden tot begin oktober dagelijks leverbaar. Sdandaard lengte 55-60. Andere lengtes op aanvraag. Fris blad, dat elk boeket een bijzondere uitstraling geeft...……………………………………………………………………………………………………………………………………………...…………...………………………………………………………………………………………...
The new Veronica Smart Navy has a long flower that opens gently over time. The deep blue navy colour is very intense and will combine with light and colourful bouquets. Due to strong leaves and a long vase life, the Smart navy will be a great addition to your assortment.
The Spiral leaves with soft spines show the beauty of Aloe jaws. The Aloe jaws has 1 basal rosette. New rosettes are formed at the base of the main rosette. The color of the leaf is green and the spines are yellow-white. The spines of the Aloe jaws refer to the shark form the American Thriller movie Jaws.
Nieuw in ons Eustoma assortiment. De Bolero Juliëtta een roze dubbelbloemig ras. De gevulde bloemen geven de Julliëtta een rijke uitstraling. De plantopbouw is kort en gedrongen. Echt een aanwinst voor het assortiment. Het Eustoma assortiment in de pot wordt steeds breder en de houdbaarheid is uitstekend. Langzaam veroverd dit artikel een vaste plaats in het brede planten assortiment. Zet dit op uw handelslijsten en verras uw klanten met het Eustoma assortiment van Bosplant.
Goedemorgen Campanula Intens purple 15 cm. Plant bij vriendelijke planten. Bijen zijn in nood, er is wereld wijd sprake van massale bijensterfte en dit is een grote bedreiging voor onze voedselketen. Bijen zijn voor hun voortbestaan namelijk volledig afhankelijk van door bloemen geproduceerd voedsel zoals nectar en stuifmee. Een bij-vriendelijke tuin staat vol pollen- en nectarrijke planten, je helpt er vlinders, bijen en andere nuttige insecten mee. de nectarwaarde van de Addenda soorten zijn boven gemiddeld en dus zeer gunstig voor de biodiversiteit in de tuin
Een stoere potcover in verschillende houtprints om onze onverwoestbare Sansevieria trifasciata "Rough & Tough". Er zijn 6 verschillende kleuren potcover beschikbaar die we per tray mengen. We kunnen dit per direct uit onze voorraad leveren in pot 9cm en 12cm. Bestelcodes zijn SaMx09Sc en SaMx12Sc.